Hlavní navigace

NetClub s Romanem Gallem již příští týden

29. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hostem devátého setkání NetClub, které se uskuteční již příští úterý (4. 11.), bude Roman Gallo, ředitel pro rozvoj mediálních strategií ve společnosti PPF. Hovořit se bude hlavně o tom, jak se dělá online zpravodajství. Gallo má za sebou poměrně působivou kariéru. V letech 2006 – 2008 pracoval jako ředitel redakcí a šéfredaktor skupiny Deníků společnosti Vltava-Labe-Press, a.s., kde řídil spojení 75 mutací lokálních listů pod jednu značku včetně sjednocení všech redakcí. Pod jeho vedením zde…

Hostem devátého setkání NetClub, které se uskuteční již příští úterý (4. 11.), bude Roman Gallo, ředitel pro rozvoj mediálních strategií ve společnosti PPF. Hovořit se bude hlavně o tom, jak se dělá online zpravodajství. Gallo má za sebou poměrně působivou kariéru. V letech 2006 – 2008 pracoval jako ředitel redakcí a šéfredaktor skupiny Deníků společnosti Vltava-Labe-Press, a.s., kde řídil spojení 75 mutací lokálních listů pod jednu značku včetně sjednocení všech redakcí. Pod jeho vedením zde vznikl projekt internetového zpravodajství Deník.cz. Předtím byl jako ředitel multimédií jedním z tvůrců projektu zpravodajství Aktuálně.cz ve společnosti NetCentrum. Dříve řadu let působil také jako šéfredaktor Hospodářských novin a v několika pozicích ve vydavatelství MAFRA, a.s., kde mimo jiné stál u zrodu portálu www.idnes.cz. Registrujte se ještě dnes.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).