Hlavní navigace

NetRetail Holding loni utržil téměř čtyři miliardy korun

5. 4. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

V Nizozemsku registrovaný provozovatel e-shopů sdružených pod značkou Mall.cz dosáhl loni na pěti středoevropských trzích konsolidovaných tržeb 160 milionů euro bez DPH (3,95 miliardy korun. Klíčový je pro něj i nadále český trh. “Část tržeb jsme přikoupili i akvizicí ve Slovinsku. Co se tedy týče tržeb, tak jsme maximálně spokojeni. U profitability jsme dokonce překonali hrubou marži, než jsme si naplánovali. Náklady byly trochu vyšší, ale s tím jsme počítali,” řekl v rozhovoru pro Hospodářské…

V Nizozemsku registrovaný provozovatel e-shopů sdružených pod značkou Mall.cz dosáhl loni na pěti středoevropských trzích konsolidovaných tržeb 160 milionů euro bez DPH (3,95 miliardy korun. Klíčový je pro něj i nadále český trh.

“Část tržeb jsme přikoupili i akvizicí ve Slovinsku. Co se tedy týče tržeb, tak jsme maximálně spokojeni. U profitability jsme dokonce překonali hrubou marži, než jsme si naplánovali. Náklady byly trochu vyšší, ale s tím jsme počítali,” řekl v rozhovoru pro Hospodářské noviny ředitel holdingu Ondřej Fryc.

Zdroj: Hospodářské noviny

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).