Hlavní navigace

Nostalgia zveřejnila první měsíční programový přehled – na září

28. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 8. 2008

Filmový kanál Nostalgia, který prostřednictvím satelitu provozuje společnost SPI International, zveřejnil na svých internetových stránkách první měsíční programový přehled. Z něj vyplývá, že Nostalgia hodlá během září vysílat denně od 14 hodin do půlnoci, a zaměří se zejména na československé filmy ze šedesátých až osmdesátých let minulého století.

Nostalgia tak ukončí tříměsíční zkušební vysílání, kdy vysílala tyto archivní filmy nepřetržitě, ale bez upozornění, kdy který zařadí. Program je nyní dostupný prostřednictvím české satelitní platformy CS Link, ale pouze na přístupových kartách od společnosti Trade&Technology, a také ve slovenské satelitní platformě SkyLink.

ebf 24 - tip duben

Spuštěním Nostalgie reagovala společnost SPI International na úspěch filmového kanálu CS Film, který rovněž nabízí archivní československé filmy, a jehož majitel Leoš Pohl je úzce spjat s dalším distributorem přístupových karet k satelitní službě CS Link, společností Gital. SPI International provozuje také filmové kanály Filmbox, Filmbox Extra, Filmbox HD a neúspěšně žádala o licenci pro erotický kanál Erox.

Server DigiZone.cz připravuje rozhovor s generálním ředitelem společnosti SPI International CEE Ivanem Hroncem

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).