Hlavní navigace

Nova bude pokračovat s oslavami 15. narozenin také o prázdninách

23. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
23. 6. 2009

Televize Nova se rozhodla, že i během letních prázdnin, kdy je sledovanost všech stanic minimální, bude pokračovat v oslavách svého 15. výročí, které bylo 4. února. Česká komerční jednička připravila na každou prázdninovou středu formát, který bude tuto událost připomínat. Zatímco ve středu 24. června odvysílá od 20:35 seriál Beze stopy, o týden později už půjde o zábavný pořad 15 let TV Nova.

Každý díl střihového pořadu vysílaný s týdenní periodicitou, bude mít podtitul. Název toho prvního je konkrétně Další prosím! a diváky jím provede Zlata Adamovská, kterou si mohou pamatovat diváci ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Není proto žádným překvapením, že tento díl bude věnován nejlepším scénkám, vtipům a písničkám z oblasti zdravotnictví. Dalším dílem provede o týden později Václav Svoboda a jeho podtitul je Jedno pivo. Pokaždé bude pořadem provázet jiná tvář TV Nova.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).