Hlavní navigace

Nová česká satelitní televize InzertMax už má logo, vysílat začne v říjnu

30. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 4. 2010

Na říjen ohlásila start nová česká satelitní televize InzertMax, kterou bude provozovat stejnojmenná pražská společnost. Licenci pro satelitní vysílání pro Českou republiku a Slovensko od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) tato firma získala již 30. března, objevit by se měla v nabídce česko-slovenské satelitní služby CS Link. Televize si už registrovala u českého patentového úřadu své logo.

K TÉMATU: Teleshoppingový kanál pro Česko? InzertMax získal satelitní licenci

Na adrese www.inzertmax­tv.cz také už fungují internetové stránky, které potvrzují termín zahájení vysílání a také programovou náplň nové televize, která se soustředí především na teleshopping a vysílání reklamy. Web namátkou nabízí rubriky Max seznamka, Max auto, Max reality, Max dovolená a Max restaurace.

BRAND24

Firma InzertMax vznikla teprve loni v květnu, a letos v dubnu se přestěhovala z pražského Žižkova na Vinohrady. Jednatelem a jediným společníkem firmy je Tomáš Fuxa, který je zároveň třetinovým vlastníkem společnosti Superboard, která pronajímá reklamní plochy. Do sídla této firmy se InzertMax přestěhovala.

Fuxa vlastní také třetinový podíl ve firmě Wash plus, která provozuje myčky aut v prostorách čtyř velkých nákupních center v Praze a poloviční podíl ve firmě Tédwa, která se zabývá velkoplošným tiskem – výrobou billboardů a megaboardů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).