Hlavní navigace

Nová Digi TV: španělská fotbalová La Liga i anglická Premier League pohromadě

7. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čeští fotbaloví fanoušci mající tuto satelitní platformu budou moci sledovat to nejlepší z nejvyšší španělské soutěže, a to po tři sezóny po sobě.

Společnost Lama Energy Group, provozovatel české satelitní platformy Digi TV, získala exkluzivní práva na vysílání španělské fotbalové ligy La Liga, a to jak pro současnou sezónu, tak pro sezóny 2016/2017 a 2017/2018.

Tzv. Základní balíček dostupný za 299 Kč tak nyní zahrnuje jak anglickou Premier League, tak španělskou La Ligu. Potvrdil nám to v telefonickém rozhovoru Andrej Čírtek, tiskový mluvčí Lama Energy Group.

Nová Digi TV je jediná televizní platforma, na které lze v ČR sledovat jak španělskou La Ligu, tak i anglickou Premier League, řekl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti Digi Czech Republic.

ČTĚTE TAKÉ: Vlastník Digi TV převedl satelitní službu oficiálně na nového provozovatele

TEST: Jaká je satelitní služba Digi TV po svém restartu?

Přenosy budou diváci sledovat v HD kvalitě na kanálu Digi Sport 3 a v nízké kvalitě (SD) na kanálu Digi Sport 4, které budou po omezenou dobu pro stávající zákazníky „Nové Digi TV“ v rámci promo akce zdarma.

Délka akce nebyla v tiskové zprávě upřesněna, vysílání přenosů z La Ligy spustí operátor, cituji, „v nejbližších dnech“.

Z každého kola uvidí diváci minimálně čtyři zápasy, součástí přímých přenosů budou i fotbalová studia se zajímavými hosty a vždy v pondělí ještě sestřihy kola. Chybět nebudou ani magazíny La Liga Show a La Liga World.

BRAND24

Průběžně sledujeme a vyhodnocujeme zájem našich sportovních fanoušků a snažíme se přinášet program podle jejich přání. V nedávném diváckém průzkumu jsme si ověřili silný zájem o španělskou La Ligu a jsme rádi, že jejím příznivcům žádané fotbalové přenosy můžeme nyní skutečně poskytnout,doplnil Vladimír Rusnák.

Digi CZ je český operátor satelitního televizního vysílání, který na našem trhu působí od roku 2006 pod obchodní značkou Digi TV a od října 2015 pod obchodní značkou „Nová Digi TV“. V dubnu 2015 Digi CZ koupila česká investiční skupina Lama Energy Group.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).