Hlavní navigace

Nova představí podzimní novinky. Dění budeme sledovat on-line

1. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
1. 8. 2011

Televize Nova představí dnes v 11 hodin ve svém sídle na pražském Barrandově podzimní programové schéma, tedy to, které je nejočekávanější z celého roku. Diváci se v tuto dobu houfně vrací k televizním obrazovkám a stanice nasazují největší programové taháky. Jaké novinky pro své diváky Nova chystá, zatím zůstává zahaleno rouškou tajemství, na rozdíl od konkurence.

K TÉMATU: Nova i Prima příští týden představí svoje podzimní programové novinky

cif 24 - early cena - média

Podle oborového magazínu Marketing & Media Nova konečně vytáhne ze šuplíku šestnáctidílný kriminální seriál Expozitura, jehož scénář vychází ze zkušeností ex-reportérů této stanice Josefa Klímy a Janka Kroupy. Diváci se mohou těšit po prázdninové přestávce také na Ordinaci v růžové zahradě a Ulici. Chybět by neměly ani filmy, například Kajínek, Ženy v pokušení nebo Bobule 2, ze zahraničních pak Harry Potter 1 až 5, Spiderman 3 nebo Temný rytíř.

DigiZone.cz bude sledovat dění on-line. Zpravodajství vám nabídneme tentokrát přímo na webu, a to formou hlavního článku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).