Hlavní navigace

Nova prodává přes vlastní eshop župany s logem Ordinace a otvíráky Comeback

18. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Eshop Yoopy pro Novu provozuje hulínská společnost NWT, televize ho odkazuje z navigační lišty na svém internetovém portálu Nova.cz. Prodává v něm i granule pro psy.

Přezůvky a župany s logem seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, batohy a krabičky na svačinu s logem seriálu Gympl s (r)učením omezeným nebo otvíráky na pivo na šnůrce s logem sitcomu Comeback prodává prostřednictvím vlastního eshopu Yoopy televize Nova. Internetový obchod má odkaz přímo na hlavní straně portálu Nova.cz, není ale označen přímo názvem eshopu, nýbrž nic neříkajícím slovem „Obchod“. Nova jej také nespustila sama, provozovatelem eshopu, dodavatelem zboží a služeb je společnost NWT a.s. se sídlem v Hulíně.

KL24

K TÉMATU: Voyo.cz, placená videopůjčovna Novy, spustila aplikaci pro chytré televizory LG

Sortiment eshopu se netýká pouze mercherdaisingových produktů Novy, jako jsou deštníky s logy nejpopulárnějších seriálů nebo sešity s logem Televizních novin a různě potištěné hrníčky. Obchod nabízí i běžné zboží jako kterékoli jiné eshopy, včetně žrádla pro domácí mazlíčky, potřeb na zahradu, módy nebo elektroniky. Kromě odkazu z portálu Nova.cz funguje i na své vlastní internetové doméně Yoopy.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).