Hlavní navigace

Nova si brousí zuby na velký český portál

2. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize Nova se netají ambicemi v oblasti internetového zpravodajství. Po nemalém personálním posílení internetové divize může nyní dojít i k jiné akvizici. Podle Petra Dvořáka, generálního ředitele české televizní jedničky, je na spadnutí převzetí blíže neupřesněného českého internetového portálu. Uvedl to v rozhovoru pro Hospodářské noviny. Otázkou je, který to bude. Žhavými kandidáty jsou podle spekulací tisku Centrum a Atlas. Většinový podíl v portálu Centrum však teprve před měsícem…

Televize Nova se netají ambicemi v oblasti internetového zpravodajství. Po nemalém personálním posílení internetové divize může nyní dojít i k jiné akvizici. Podle Petra Dvořáka, generálního ředitele české televizní jedničky, je na spadnutí převzetí blíže neupřesněného českého internetového portálu. Uvedl to v rozhovoru pro Hospodářské noviny. Otázkou je, který to bude. Žhavými kandidáty jsou podle spekulací tisku Centrum a Atlas. Většinový podíl v portálu Centrum však teprve před měsícem koupil investiční fond Warburg Pincus. (iDnes)

Nova zatím ve zpravodajský web přetavila své internetové stránky a spustila online půjčovnu filmů. Svého času se zdálo, že bude chtít fušovat do řemesla i českým komunitním portálům, ovšem její projekt Klub.cz se netěší velkému zájmu uživatelů a televize jej zatím ani nijak aktivně nepropaguje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).