Hlavní navigace

Nova Sport nabídne během dvou týdnů 120 zápasů z Wimbledonu

21. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
21. 6. 2010

UVNITŘ PŘEHLED PŘENOSŮ Nova Sport nabídne svým divákům letos přenosy již ze 124. ročníku tohoto slavného tenisového turnaje. Během dvou týdnů odehrají zápasy mužského i ženského turnaje na devatenácti kurtech. V pozici staronové světové jedničky přijíždí Rafael Nadal, který je opět ve špičkové formě a bude se snažit sebrat wimbledonský titul Rogeru Federerovi, jehož letošní výsledky jsou pouze průměrné, uvádí PR koordinátor stanice Michal Klouda.

ČTĚTE TAKÉ: Premier League na Nově Sport končí. Nahradí ji ruská a možná i portugalská liga

ebf - partner 1

Wimbledonských bojů se bohužel ke smůle českých příznivců bílého sportu nezúčastní Radek Štěpánek, který si při tréninku přivodil zranění kolene. Velké očekávání se ale upíná k Tomáši Berdychovi, jenž letos prožívá jednu z nejlepších sezón své kariéry. V pozici nasazené dvanáctky se pokusí navázat na úspěch z pařížské antuky a opět se přiblížit světové desítce žebříčku ATP. Nova Sport svým divákům přinese celkem 120 zápasů.

Rozpis termínů vysílání jednotlivých bloků Wimbledonu. (Zdroj: Nova Sport)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).