Hlavní navigace

Nova vytahuje z šuplíku premiérové díly seriálu Kriminálka Anděl

8. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 3. 2011

Vedení televize Nova se rozhodlo, že přistoupí k mimořádné změně v programovém schématu této stanice. Od pondělí 21. března ho posílí premiérové díly seriálu Kriminálka Anděl. Novináře o tom dnes informovala mluvčí Novy Michaela Fričová. Tuzemská variace na populární americké kriminálky se bude vysílat ve slotu, do kterého je umístěn nyní magazín Víkend, tedy přibližně 21:15.

ČTĚTE TAKÉ: Nova nemá v březnu vyprodané reklamní časy, pobízí proto klienty

V nových dílech uvidíme po boku herců i skutečného kriminalistu Josefa Chaloupku,“ uvedla dále Fričová. Dramaturg projektu Tomáš Feřtek slíbil, že Kriminálka Anděl bude nadále sérií přímočarých kriminálních příběhů, které nekopírují schéma vyprávění amerických krimiseriálů typu Kriminálka Las Vegas, ale zaměřují se na české podmínky a skutečnou policejní praxi. Všechny odvysílané díly Kriminálky Anděl budou ke zhlédnutí na videoportálu televize Nova voyo.cz, dodala mluvčí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).