Hlavní navigace

Nové Centrum již v pondělí?

20. 9. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Po změně titulní stránky Atlasu se k podobnému kroku chystá i česká portálová dvojka. Centrum na pondělí svolalo tiskovou konferenci, na které by tuto novinku mělo představit a nedlouho poté by mělo dojít i k veřejnému spuštění. S čím vším Centrum přijde není jasné. Jistou ukázku zveřejnilo již v předstihu, finální podoba se tedy pravděpodobně nebude příliš lišit. Kromě nové titulní stránky, která by měla nabídnout pokročilé možnosti personalizace, chystá Centrum také nové 3D logo. Na dříve…

Po změně titulní stránky Atlasu se k podobnému kroku chystá i česká portálová dvojka. Centrum na pondělí svolalo tiskovou konferenci, na které by tuto novinku mělo představit a nedlouho poté by mělo dojít i k veřejnému spuštění.

S čím vším Centrum přijde není jasné. Jistou ukázku zveřejnilo již v předstihu, finální podoba se tedy pravděpodobně nebude příliš lišit. Kromě nové titulní stránky, která by měla nabídnout pokročilé možnosti personalizace, chystá Centrum také nové 3D logo. Na dříve ukázaných screenshotech jsou ovšem také naznačené zcela nové služby, mezi nimi například jakési Videocentrum. Centrum zatím nectělo prozradit, jaký druh služby by se za tímto názvem měl skrývat, každopádně adresa video.centrum.cz je již připravena. Chystá se české YouTube?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je bývalým redaktorem Lupa.cz, nyní pracuje jako konzultant v BCG. Vystudoval ekonomii a právo. Občas bloguje: jilm.cz a často tweetuje: @jilm.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).