Hlavní navigace

Nové statistiky Navrcholu.cz měří efektivitu webových stránek

20. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Konverzní poměr a Vracející se návštěvníci – to jsou nové služby, které se zařadily mezi více než padesátku statistik, jež svým uživatelům poskytuje monitorovací služba Navrcholu.cz. Konverzní poměr, resp. jednoduchou konverzi, ocení zejména provozovatelé e-shopů. Díky této statistice mohou velmi dobře sledovat, kolik návštěv z celkového počtu dospěje k provedení objednávky nebo k odeslání kontaktního formuláře. Novinkou je také složená konverze, která monitoruje počet návštěv, při nichž byla…

Konverzní poměr a Vracející se návštěvníci – to jsou nové služby, které se zařadily mezi více než padesátku statistik, jež svým uživatelům poskytuje monitorovací služba Navrcholu.cz.

Konverzní poměr, resp. jednoduchou konverzi, ocení zejména provozovatelé e-shopů. Díky této statistice mohou velmi dobře sledovat, kolik návštěv z celkového počtu dospěje k provedení objednávky nebo k odeslání kontaktního formuláře. Novinkou je také složená konverze, která monitoruje počet návštěv, při nichž byla zobrazena jedna nebo více vybraných stránek v předem daném pořadí.

Poslední novinka poskytuje informace o počtu návštěvníků, kteří web navštívili opakovaně. Statistika vracejících se návštěvníků představuje jeden z nástrojů, který uživatelům pomáhá vyhodnocovat schopnost jejich webu návštěvníky zaujmout a především si je udržet. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).