Hlavní navigace

Nový Avast 4.8 si poradí také se spywarem

31. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Alwil Software uvolnil novou verzi svého antivirového programu Avast 4.8, která nově přináší ochranu před spywarem i rootkity. Novinky se netýkají jen placené verze Proffesional, ale jsou dostupné i v edici Home, která je pro domácí nevýdělečné použití poskytována bezplatně. Vydání nové verze představuje pro naše uživatele významnou změnu. Mnozí z našich konkurentů nabízí antispyware nebo antirootkit ochranu za příplatek nebo ji nenabízejí vůbec, tvrdí Eduard Kučera, CEO společnosti Alwil…

Alwil Software uvolnil novou verzi svého antivirového programu Avast 4.8, která nově přináší ochranu před spywarem i rootkity. Novinky se netýkají jen placené verze Proffesional, ale jsou dostupné i v edici Home, která je pro domácí nevýdělečné použití poskytována bezplatně. Vydání nové verze představuje pro naše uživatele významnou změnu. Mnozí z našich konkurentů nabízí antispyware nebo antirootkit ochranu za příplatek nebo ji nenabízejí vůbec, tvrdí Eduard Kučera, CEO společnosti Alwil Software.

Vedle edic Home a Proffesional je ještě dostupná edice Professional Family Pack pro náročnější domácnosti a domácí kanceláře, kterou je možno nainstalovat až na deset stanic a jeden server se systémem Windows Home Server. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).