Hlavní navigace

Nový iPhone 4 má prý problémy s displejem a signálem

24. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Server Gizmodo si vzal na paškál nový iPhone 4 a upozorňuje na jeho údajné konstrukční nedostatky. Na dosud tolik vychvalovaném displeji, který je jedním z hlavních taháků čtvrté generace jablečného telefonu, se prý některým jeho majitelům objevují žluté skvrny. Gizmodo upozorňuje také na problémy se signálem, které prý iPhone 4 má. Dochází k nim údajně při kontaktu ruky s kovovým rámem, který v případě nového iPhonu plní roli antény. Gizmodo problém dokladuje sérií videí.

Server Gizmodo si vzal na paškál nový iPhone 4 a upozorňuje na jeho údajné konstrukční nedostatky. Na dosud tolik vychvalovaném displeji, který je jedním z hlavních taháků čtvrté generace jablečného telefonu, se prý některým jeho majitelům objevují žluté skvrny. Gizmodo upozorňuje také na problémy se signálem, které prý iPhone 4 má. Dochází k nim údajně při kontaktu ruky s kovovým rámem, který v případě nového iPhonu plní roli antény. Gizmodo problém dokladuje sérií videí.

Apple se prozatím k těmto zvěstem nevyjádřil a my iPhone 4 nemáme k dispozici, abychom se mohli podělit o naše pozorování. Je však důležité zmínit, že z hledání podobných vad se u výrobků Applu stalo v posledních letech takřka nové sportovní odvětví a původní bombastické zprávy o všemožných problémech nakonec nebyly až tolik relevantní. Pravdou ovšem je, že Apple některé problémy se svými výrobky v minulosti měl. Vzpomeňme třeba přehrávače iPod, jejichž starší modely trpěly extrémní náchylností k poškrábání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).