Hlavní navigace

Nový katalog Seznamu

1. 2. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ivo Lukačovič trochu tajemně představuje připravovaný katalog Seznamu. Pokud jste neuhádli jeho pekelnou hádanku, trochu vám pomůžu. Pamatujete si na období před několika lety, kdy ručně tříděný katalog byl stěžejním obsahem portálů? Po několika letech začaly portály experimentovat a rozdělovat katalog na firemní a nekomerční část. Z nového screenshotu je patrný posun zpět – sloučení všech kategorií, abecední řazení a plochá struktura. Fotbal, hokej a sport na jedné úrovni? No, nevím. Více se…

Ivo Lukačovič trochu tajemně představuje připravovaný katalog Seznamu. Pokud jste neuhádli jeho pekelnou hádanku, trochu vám pomůžu. Pamatujete si na období před několika lety, kdy ručně tříděný katalog byl stěžejním obsahem portálů? Po několika letech začaly portály experimentovat a rozdělovat katalog na firemní a nekomerční část. Z nového screenshotu je patrný posun zpět – sloučení všech kategorií, abecední řazení a plochá struktura. Fotbal, hokej a sport na jedné úrovni? No, nevím. Více se snad dozvíme tento týden.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).