Hlavní navigace

Nový ředitel Novy Andruško v Televizních novinách: rozšíříme zpravodajství

9. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
9. 1. 2011

UVNITŘ FOTO A VIDEO Neobvyklým způsobem představila ve své dnešní hlavní zpravodajské relaci Televizní noviny televize Nova svého nového generálního ředitele Jana Andruška (na snímku). Nástupce Petra Dvořáka přišel přímo během živého vysílání do studia TN a moderátoři Lucie Borhyová a Rey Koranteng s ním vedli zhruba pětiminutový rozhovor. Andruško v něm zrekapituloval svoje působení ve skupině CME, která Novu vlastní.

VIDEO: Rozhovor nového ředitele Novy Jana Andruška v Televizních novinách

Pro skupinu CME, která je vlastníkem Novy, pracuji od roku 1999, s Novou jsem tedy spojen již dvanáct let a teď se tato spolupráce jenom prohlubuje, řekl Andruško. V minulosti podle svých slov pomáhal s koupí Novy do rukou CME či s právními otázkami okolo přechodu na digitální vysílání. Na dotaz Reye Korantenga nový šéf Novy vyloučil, že by chystal nějaké zásadní změny, tedy alespoň personální.

ČTĚTE TAKÉ: Nový ředitel Novy Andruško pomáhal CME koupit televizi od PPF

KL24

Andruško však potvrdil dřívější informace o úsilí Novy rozšířit podíl zpravodajství ve svém vysílání. Nova bude mít zásadním způsobem více zpravodajství, chystáme nové relace. Bude to i vizuálně hezčí, prozradil Andruško. Programové novinky oznamuje Nova tradičně na začátku února u příležitosti výročí zahájení svého vysílání. Jan Andruško je generálním ředitelem Novy od 1. ledna 2011, ve funkci nahradil Petra Dvořáka, který Novu a skupinu CME opustil ke konci loňského roku.

Generální ředitel televize Nova Jan Andruško v Televizních novinách (Foto: Nova.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).