Hlavní navigace

Nový videoprojekt vydavatelství Mafra už má jméno a logo

8. 6. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mediální skupina Mafra chce svůj nový videoprojekt spustit ještě v letošním roce. Bude zaměřený zejména na mladší publikum.

Online videoreklama se rozjíždí a ze slibně vypadajícího koláče si chce ukousnout i další vydavatelství. Mafra chce svůj nový videoweb spustit ještě letos.

Podle informací Lupy už má projekt jméno: Playtvak.cz. Dotyčnou doménu má Mafra registrovanou od března, na webu jsou zatím informace o termínu spuštění provozu, které proběhne 21. června v Praze na náplavce. A poutací video, ve kterém je vidět něco z připravovaných pořadů:

Playtvak.cz už má i logo, na kterém je zobrazený obří kytovec:

Už z loga vyplývá, že projekt bude určen zejména mladším divákům. Podle informací Lupy má na startu nabídnout asi dvacítku formátů.

Jak na jaře napsal server Mediaguru, Mafra na přípravu projektu začátkem roku angažovala tým pod vedením Josefa Koukolíčka, bývalého šéfredaktora Super.cz či dramaturga, který stál u začátků internetové televize Stream.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).