Hlavní navigace

Nový Yahoo Messenger pro Windows Vista

10. 12. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Americký portál Yahoo zveřejnil ukázkovou verzi nového Messengera pro svou instant-messagingovou síť. Ten je navržen přímo pro Windows Vista a využívá Windows Presentation Foundation (WPF). Designově zapadá do rozhraní Aero. Co se týče funkcí, tak podporuje sdílení dat až do 2 GB, hlasovou komunikaci, zasílání SMS zpráv, komunikaci přes webovou kamerku, konferenční hovory, sdílení fotek a je dále rozšiřitelný formou plug-inů. Zájemci mohou stahovat testovací verzi z http://messenger.yahoo.com…

Americký portál Yahoo zveřejnil ukázkovou verzi nového Messengera pro svou instant-messagingovou síť. Ten je navržen přímo pro Windows Vista a využívá Windows Presentation Foundation (WPF). Designově zapadá do rozhraní Aero. Co se týče funkcí, tak podporuje sdílení dat až do 2 GB, hlasovou komunikaci, zasílání SMS zpráv, komunikaci přes webovou kamerku, konferenční hovory, sdílení fotek a je dále rozšiřitelný formou plug-inů. Zájemci mohou stahovat testovací verzi z http://messen­ger.yahoo.com/dow­nload_vista.php. (BetaNews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).