Hlavní navigace

Oficiálně potvrzeno: novým realizátorem měření Netmonitoru se stala společnost comScore

5. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

SPIR oficiálně potvrdil naši včerejší informaci. Vítězem výběrového řízení na dodavatele měření internetové návštěvnosti NetMonitor se včera stala společnost comScore, se kterou Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) bezprostředně zahájí jednání o implementaci řešení a smluvních podmínkách. ComScore tak v příští vlně nahradí stávajícího dodavatele služby a druhého finalistu tendru, konsorcium firem Gemius a MEDIARESEARCH. Nová vlna bude spuštěna na začátku příštího roku a smlouva s…

SPIR oficiálně potvrdil naši včerejší informaci. Vítězem výběrového řízení na dodavatele měření internetové návštěvnosti NetMonitor se včera stala společnost comScore, se kterou Sdružení pro internetovou reklamu (SPIR) bezprostředně zahájí jednání o implementaci řešení a smluvních podmínkách. ComScore tak v příští vlně nahradí stávajícího dodavatele služby a druhého finalistu tendru, konsorcium firem Gemius a MEDIARESEARCH. Nová vlna bude spuštěna na začátku příštího roku a smlouva s dodavatelem bude sjednána na tři roky.

Od nové vlny si SPIR slibuje zapojení hlavních zahraničních internetových médií do projektu, zahrnutí nových technologií jako jsou čtečky nebo tablety do měření, zvýšení povědomí o českém internetovém trhu pro nadnárodní inzerenty a v důsledku vyšší výdaje do internetové reklamy v ČR.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).