Hlavní navigace

O2TV nabízí ve vánoční akci doplňkové balíčky za 1 Kč měsíčně

9. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 11. 2009

Za jednu korunu měsíčně nabízí Telefónica O2 ve vánoční akci doplňkové programové balíčky placené televizní služby O2TV. Za stejnou cenu si mohou zákazníci digitální televize přes internetovový protokol (IPTV) od Telefóniky stáhnout a přehrát letošní filmový trhák Milionář z chatrče. Pro sportovní fanoušky pak O2TV připravila jako jeden z prvních operátorů v České republice českou verzi programu Eurosport 2, informoval tiskový mluvčí společnosti Martin Žabka.

Současná promoakce umožní divákům předplatit si kterýkoliv doplňkový balíček za jednu korunu pro testovací účely. Od 16. listopadu do 31. prosince 2009 si mohou na první měsíc za pouhou 1 Kč objednat kterýkoliv z osmi doplňkových balíčků. Aktivace je zdarma. Vyzkoušet mohou libovolný počet, tedy od jednoho do osmi doplňkových balíčků. Po uplynutí prvního měsíce od objednání služby zaplatí za každý balíček jeho standardní cenu. V případě, že se rozhodnou balíček programů nevyužívat, mohou jej kdykoliv zrušit, a to bez jakéhokoliv postihu, dodává Žabka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).