Hlavní navigace

Hudební stanice Óčko vstoupila se svým vysíláním do tabletu iPad

6. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
6. 10. 2011

UVNITŘ FOTO Vysílání hudební televize Óčko už je možné sledovat také prostřednictvím tabletu iPad od společnosti Apple. Po vybraných stanicích České televize jde tak o další program, který je dostupný také v mobilních zařízeních. Aplikace se odlišuje od ostatních platforem především zpracováním, které využívá možnosti a velikost tabletu a jeho ovládání, uvedla marketingová manažerka Kristýna Štíhelová.

ČTĚTE TAKÉ: Óčko porazilo Českou televizi ve stahovanosti aplikace pro chytré Nokie

KL24

Na aplikaci je vidět velký posun a těšíme se, jak ji budeme i nadále rozvíjet o další funkce. Velké uznání pak samozřejmě patří vývojářům ze společnosti Mediawork, kteří si s touto apkou doslova vyhráli, uvedl při příležitosti představení aplikace technický ředitel Óčka Lukáš Hnilička. Datový tok pro tablet iPad je přizpůsobený rychlosti připojení. Obsahuje šest stupňů, z nichž nejrychlejší dosahu datového toku 2,5 Mbps. Během třech dnů od jejího vydání si už aplikaci stáhlo půl druhého tisíce uživatelů.

Ukázka z aplikace on-line vysílání hudební televize Óčko. (Zdroj: Óčko)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).