Hlavní navigace

Odsouzené na Barrandově končí úspěchem, chystá se pokračování

9. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 12. 2009

Třicetidílný seriál Odsouzené, který připravovala digitální plnoformátová televize TV Barrandov ve spolupráci se slovenskou TV JOJ, končí úspěchem. Alespoň to tvrdí místopředseda představenstva a ředitel marketingu české televize Janis Sidovský. Seriál splnil očekávání managementu televize, jehož cílem bylo dosažení průměrného share dvě až tři procenta, uvedl Sidovský.

Odsouzeným, které byly jedním s taháků podzimního schématu Barrandova, se ale nejprve nedařilo. Ihned na začátku, po dvou týdnech od startu, musela stanice seriál přesunout do pozdějšího vysílacího času. Tento formát startoval původně v pondělí a středu ve dvacet hodin, ale následně byl nasazen na deset minut po hodině jednadvacáté. Slovenská média označila seriál dokonce za televizní událost sezóny. Na televizi JOJ ho sledovalo v průměru až 25 % diváků u obrazovek. Druhou řadu nasadí Barrandov na jaře příštího roku, sdělil Sidovský.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).