Hlavní navigace

Olympijský hokej v Soči bude na Slovensku vysílat Markíza

2. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Slováci už olympijský hokej ze Soči na veřejnoprávní televizi neuvidí. Vysílací práva získala společnost Central European Media Enterprises, vlastník kanálů Markíza a Doma.

Mediální skupině Central European Media Enterprises (CME), která u nás vlastní kanály pod hlavičkou televize Nova a u našich východních sousedů stanice Markíza a Doma, se podařilo získat vysílací práva pro olympijský hokej ze Soči. Odborný magazín Stratégie, který zprávu přinesl, se však nezmiňuje o tom, zdali se tato skutečnost týká pouze Slovenska nebo také České republiky. Česká televize ani Nova zatím serveru DigiZone.cz své stanovisko neposlaly.

ebf - partner 1

K TÉMATU: Olympijský hokej ze Soči 2014 chce vysílat televize Nova. Usiluje o práva

Už nyní mohu potvrdit, že diváci se mohou těšit i na olympijský hokejový turnaj v Soči, uvedla v rozhovoru pro měsíčník Stratégie generální ředitelka Markízy Zuzana Ťapáková. Vysílací práva na olympijské hry začala prodávat společnost Sportfive, která je rozdělila do balíků a právě hokej se tak může dostat k jinému subjektu, než ostatní sporty OH v Soči, jež se budou konat v roce 2014. Jakmile server DigiZone.cz stanovisko ČT nebo Novy obdrží, neprodleně ho zveřejní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).