Hlavní navigace

On-line archiv Sky News zdarma, ale pouze pro diváky v Británii

15. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
15. 10. 2009

Britský zpravodajský kanál Sky News spustil na svých webových stránkách vylepšenou verzi přehrávače videí. Nyní mají jeho diváci možnost prohlížet si všechny aktuality po celých 24 hodin denně bez jakéhokoliv poplatku. Vznikla tak jakási bezplatná platforma videa na vyžádání (video-on-demand). Diváci se tak mohou nyní snadno dostat k jakémukoliv obsahu, a to v televizní kvalitě.

Nevýhodou je však skutečnost, že je tato služba dostupná pouze divákům ve Velké Británii a Irsku, a to i přesto, že stanice je bez kódování šířena ze satelitu v podstatě do celé Evropy včetně České republiky. Ředitel on-demand služeb Sky News Griff Parry uvedl, že nyní je tak stanice přístupná mnohem většímu počtu diváků než doposud, a to nejen těm, kteří jsou abonenty Sky. Uživatelé mají nyní možnost sledovat program také na internetu, v mobilních telefonech, prostřednictvím iPhonů nebo iPod Touch.

Zdroj: Digitalspy.co.uk

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).