Hlavní navigace

Online sázení přilákalo čtyři procenta Čechů

4. 7. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Podle průzkumu agentury International Business and Research Services (IBRS) pro rakouskou firmu betandwin.com kurzové sázení po Internetu využívají čtyři procenta obyvatel České republiky. Dalších 12 procent tento způsob sázezní zvažuje. Českému zákonodárskému sboru a dosluhující vládě se však sázení přes Internet příliš nelíbí – více v článku Blíží se konec sázení na Internetu? z loňského listopadu. V Česku je totiž sázení po Internetu nelegální a tak čeští sázkaři využívají zahraničních…

Podle průzkumu agentury International Business and Research Services (IBRS) pro rakouskou firmu betandwin.com kurzové sázení po Internetu využívají čtyři procenta obyvatel České republiky. Dalších 12 procent tento způsob sázezní zvažuje. Českému zákonodárskému sboru a dosluhující vládě se však sázení přes Internet příliš nelíbí – více v článku Blíží se konec sázení na Internetu? z loňského listopadu. V Česku je totiž sázení po Internetu nelegální a tak čeští sázkaři využívají zahraničních služeb. (Aktuálně.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).