Hlavní navigace

Open source software v praxi na Linux Expo

19. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zajímají vás realizované projekty s využitím otevřeného software jak v komerční, tak v neziskové sféře? Na 8. ročníku LinuxExpa budete mít možnost seznámit se např. s komplexním linuxovým řešením na základní škole v Přerově, implementací SAP R/3 na Linuxu ve VOKD Ostrava, nasazením open source řešení v reálném provozu Městských úřadů Nové Město na Moravě a v Turnově a dalšími zajímavými implementacemi. Své zkušenosti, přehled úspěchů i neúspěchů při používání i nasazování open source řešení…

Zajímají vás realizované projekty s využitím otevřeného software jak v komerční, tak v neziskové sféře? Na 8. ročníku LinuxExpa budete mít možnost seznámit se např. s komplexním linuxovým řešením na základní škole v Přerově, implementací SAP R/3 na Linuxu ve VOKD Ostrava, nasazením open source řešení v reálném provozu Městských úřadů Nové Město na Moravě a v Turnově a dalšími zajímavými implementacemi. Své zkušenosti, přehled úspěchů i neúspěchů při používání i nasazování open source řešení budou prezentovat přímo správci těchto systémů. Konference a výstava zaměřená na open source software a Linux, LinuxExpo 2008, proběhne 15. – 16. dubna v konferenčním centru hotelu Artemis Olympik Praha.

Podrobný program a možnost registrace naleznete na www.linuxexpo.cz. Hlavním mediálním partnerem je server Root.cz, mediálním partnerem je Lupa.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).