Hlavní navigace

OpenOffice.org ve vašem prohlížeči a 1 GB pro data

19. 12. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Ulteo hodlá dát pojmu webový kancelářský balík nový rozměr. Aktuálně betatestuje projekt, který umožní spouštět OpenOffice.org v okně webového prohlížeče jako je Internet Explorer, Firefox nebo Safari. Jeho uživatelé by tak svůj oblíbený kancelářský balík mohli mít k dispozici na libovolném počítači s internetovým připojením. A samozřejmě se pamatuje i na soubory. Pro své tabulky, prezentace, nákresy a dokumenty uživatelé současné betaverze získají online úložiště s kapacitou 1 GB…

Společnost Ulteo hodlá dát pojmu webový kancelářský balík nový rozměr. Aktuálně betatestuje projekt, který umožní spouštět OpenOffice.org v okně webového prohlížeče jako je Internet Explorer, Firefox nebo Safari. Jeho uživatelé by tak svůj oblíbený kancelářský balík mohli mít k dispozici na libovolném počítači s internetovým připojením. A samozřejmě se pamatuje i na soubory. Pro své tabulky, prezentace, nákresy a dokumenty uživatelé současné betaverze získají online úložiště s kapacitou 1 GB zdarma. Podívejte se na screenshot. (Ars Technica)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).