Hlavní navigace

Operátor O2: Příprava zpravodajského kanálu jsou nepodložené spekulace

25. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
„Co se týče O2 Sport, platí, že jde o nový kanál, tudíž bude trvat nějaký čas, než se etabluje ve společnosti,“ řekl Hospodářským novinám manažer operátora Jindřich Fremuth.

Telekomunikační společnost O2 Czech Republic, která je největším poskytovatelem IPTV připojení na našem trhu, v současné době nepřipravuje zpravodajkou televizi. V rozhovoru pro dnešní Hospodářské noviny to uvedl Jindřich Fremuth, ředitel Consumer Division firmy O2. Z jeho pohledu jde o nepotvrzené spekulace. Fremuth svým vyjádřením reagoval na článek Lidových novin, podle něhož měli být manažeři operátora touto myšlenkou doslova posedlí. Navzdory tomu, co se píše v médiích, se aktuálně koncentrujeme výhradně na náš sportovní kanál a rozhodně nepřipravujeme žádný jiný, ujistil manažer O2.

BRAND24

ANALÝZA: Kellner a zpravodajská televize? Aby to nedopadlo jako s Naší adresou

Právě O2 Sport je produkt, kterému O2 hodně věří, zákazníci si ale na něho budou muset zvyknout. Co se týče O2 Sport, platí, že jde o nový kanál, tudíž bude trvat nějaký čas, než se etabluje ve společnosti. Nicméně v propagační kampani sázíme na vizibilitu a podle zpětné vazby, kterou mám, má intenzivní dopad na cílovou skupinu, konstatoval Jindřich Fremuth. O2 Sport odstartoval na počátku tohoto měsíce. Jeho hlavním tahákem je především řada fotbalových soutěží – Liga mistrů UEFA, anglická Premier League a nejatraktivnější zápas z domácí Synot ligy, kterou O2 sama produkuje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).