Hlavní navigace

Operátor Skylink bude přelaďovat některé kanály až v příštím roce

19. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Služba na konec letošního roku připravuje pro zákazníky příjemné překvapení. V horizontu několika dní by měl operátor oznámit již avizované rozšíření programové nabídky.

Nikoliv v letošním, ale až v příštím roce se uskuteční avizované přelaďování kanálů společnosti Film Europe, tedy Kina CS, Doku CS a Muziky CS, a také programů Spektrum HD a HBO HD u satelitní služby Skylink. Na nových parametrech se měly původně objevit tyto stanice včera a paralelní provoz na starém a budoucím kmitočtu měl trvat do 2. prosince. To už však neplatí. Podle posledních informací od Skylinku nebudou z technických důvodů v letošním roce realizovat změnu, kterou jsme Vám již avizovali, informoval Tomáš Žondra, obchodní ředitel společnosti Film Europe. Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group, uvedl, že přeladění proběhne v lednu 2015. Přesný termín zatím není stanoven.

KL24

K TÉMATU: Přijímáte Kino CS, Doku CS a Muziku CS přes satelit? Budete muset přeladit

Skylink nicméně na konec letošního roku připravuje pro zákazníky příjemné překvapení. V horizontu několika dní, pravděpodobně 1., případně 2. prosince, by měl operátor oznámit již avizované rozšíření programové nabídky, které se bude týkat nových kanálů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Alespoň takové je představa Jaromíra Glisníka. Podpis smlouvy mezi provozovatelem služby, společnosti M7 Group, a telekomunikační firmou SES byl oznámen minulý týden. Které konkrétní programy se na nové kapacitě operátora Skylink objeví, to zůstane do poslední chvíle v utajení. Server Živé.sk nicméně před několika dny publikoval prozatím neoficiální informaci, že by mělo jít mj. o HD verze kanálů Joj a Plus.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).