Hlavní navigace

Padne kóta M5?

20. 12. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Statistiky návštěvnosti českého webu iAudit za listopad 2004 ukazují, že web naštívilo 4,93 milionu uživatelů Internetu. Magická hranice pěti milionů, ke které se vztahují plány mediálních agentur se blíží. Padne v prosinci? Prosinec bývá vinou vánočních svátků v návštěvnosti slabší, ale i tak už se mi zorničky očí rozšiřují v očekávání kóty M5. Čím vyšší je saturace trhu, tím méně se uplatní strategie vykolíkování území, a více získává strategie vytěž z každého uživatele, co můžeš. A to je teď…

Statistiky návštěvnosti českého webu iAudit za listopad 2004 ukazují, že web naštívilo 4,93 milionu uživatelů Internetu. Magická hranice pěti milionů, ke které se vztahují plány mediálních agentur se blíží. Padne v prosinci? Prosinec bývá vinou vánočních svátků v návštěvnosti slabší, ale i tak už se mi zorničky očí rozšiřují v očekávání kóty M5. Čím vyšší je saturace trhu, tím méně se uplatní strategie vykolíkování území, a více získává strategie vytěž z každého uživatele, co můžeš. A to je teď můj byznys. Radost mi ale kalí vědomí, že Čechů s přístupem na Internet je o třetinu méně. (České noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).