Hlavní navigace

Pařízkovy televize Relax a Rebel s finálními názvy a změnou identifikace

4. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Televize Relax vznikla proměnou ze stanice TV Pohoda. Už před jejím relaunchem Radim Pařízek avizoval, že sousloví s Pohodou je použito pouze dočasně, do ledna 2014.

Televize Pohoda RelaxPohoda Rebel, které patří ostravskému podnikateli Radimu Pařízkovi, začaly vysílat pod svými definitivními názvy, tedy jako Relax a Rebel. Pod logy obou kanálů ve vysílání už se přestal objevovat nápis skupiny Pohoda, jež používaly obě stanice dočasně. Název kanálů už tedy netvoří sousloví, ale pouze jedno jméno. Do rodiny kanálů mediální skupiny Pohoda Radima Pařízka patří ještě celoplošná stanice Retro, ta však pod názvem Pohoda Retro nikdy nevysílala.

MMF24

Označení programových pozic k 4. lednu 2014

Označení programových pozic v multiplexu 4 k 4. lednu 2014

Z ARCHIVU: Pařízkova TV Pohoda se přejmenuje na Relax, do ledna dočasně na Pohoda – Relax

Ke změně označení obou zmiňovaných kanálů už došlo také v rámci pozemního vysílání (multiplex 4) a na satelitu Astra 3B, kde jsou stanice dostupné v nekódované podobě. Televize Relax začala používat mírně upravené logo. Místo původně žluté barvy je nyní použita zelená, která se promítla i do informační lišty. V multiplexu 4 i nadále zůstává vysílat stanice Nova Cinema, která je umístěna na první programové pozici. Mediální skupina Nova oznámila ve čtvrtek podpis pětiletého kontraktu s Českými Radiokomunikacemi.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).