Hlavní navigace

Bývalá moderátorka TN Pavla Charvátová odešla z Novy

5. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 5. 2008

Pavla Charvátová, bývalá moderátorka hlavní zpravodajské relace televize Nova, Televizních novin, ukončila ke konci dubna působení v této televizi. Podle mluvčí Novy Veroniky Šmítkové odešla na základě vzájemné dohody. Charvátová se na obrazovce neobjevovala od loňského října, kdy televize zavedla Odpolední Televizní noviny.

Nova zároveň na krátko stáhla z hlavních večerních zpráv i moderátorského kolegu Charvátové Pavla Dumbrovského, aby společně s novou partnerkou Renátou Czadernovou uváděl Odpolední TN (později začali oba moderovat i večerní TN). Pavla Charvátová se poté na obrazovce mihla už jen jednou v roli moderátorky Speciálu TN ke kauze nové budovy Národní knihovny v Praze. Diskusní pořad s pražským primátorem Pavlem Bémem a architektem Janem Kaplickým se ale příliš nepovedl a Nova poté Charvátovou na obraz již nepustila.

BRAND24

Za těch několik měsíců, kdy Pavla Charvátová nemoderuje Televizní noviny, se nám nepodařilo najít pořad, který bychom mohli Pavle nabídnout. Rozhodli jsme se proto, že jí nebudeme dál blokovat v příjímání dalších pracovních nabídek, které by jako zaměstnanec redakce zpravodajství TV Nova nemohla přijmout, prohlásil k odchodu Charvátové ředitel zpravodajství a publicistiky televize Nova Martin Ondráček.

Nova podle mluvčí Šmítkové nevylučuje, že pokud by se v budoucnu objevil vhodný projekt, osloví Pavlu Charvátovou s nabídkou na další spolupráci. Charvátová moderovala Televizní noviny od roku 2003, nejprve s Pavlem Zunou a po jeho odchodu, od září 2006, s Pavem Dumbrovským.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).