Hlavní navigace

Pavlínu Kvapilovou vystřídá v Hyde Parku na ČT 24 Lukáš Dolanský

8. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
8. 8. 2011

Moderátorem Hyde Parku na zpravodajském kanálu ČT 24 bude od září Lukáš Dolanský, kterého mohou diváci znát například z předpoledního publicistického formátu Highlight. Vystřídá tak Pavlínu Kvapilovou, jež pořadem prováděla od jeho počátku spolu s Danielem Takáčem. Kvapilová se bude naplno věnovat působení v sekci Nová média, kde od května jako zástupkyně ředitele této sekce Milana Fridricha.

BRAND24

K TÉMATU: Pavlína Kvapilová zamíří za Milanem Fridrichem do Nových médií v ČT

Pavlína Kvapilová je už na plný úvazek v Nových médiích u Milana Fridricha. Nadále spolupracujeme, je styčným důstojníkem mezi námi a Novými médii. Přestup do Nových médií oznámila již loni v létě, uvedl v rozhovoru, který přinese server DigiZone.cz zítra, šéfredaktor zpravodajství České televize Karel Novák. Kvapilová už se věnovala sekci Nová média delší dobu, ovšem ještě nějaký čas působila na stanici ČT 24. Znamená to, že dnes už bývalá tvář Hyde Parku se už od května nevěnuje ani přípravě speciálů, jako byly například summit Obama-Medveděv, Benedict XVI. v Praze, Studio Volby 2010 či Planeta Země 2011 a podobně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).