Hlavní navigace

Petra Novotného nahradil na televizi Relax dočasně Luboš Xaver Veselý

11. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Talk show Novotný za humny patří k jednomu ze stěžejních pořadů televize Pohoda Relax. Kromě ní vysílá také zábavný formát Krampovoloviny herce a baviče Jiřího Krampola.

Nového moderátora má po zatím přesně neurčenou dobu zábavná talk show Novotný za humny na televizi Pohoda Relax. V aktuálním dílu se objevil místo Petra Novotného Luboš Xaver Veselý. Důvodem k této změně je fakt, že Novotný prodělal na konci října mozkovou příhodu a musel se podrobit operaci. Nyní je v domácím ošetřování. Zástupci televize Relax patřící do mediální skupiny Pohoda ostravského podnikatele měli na výběr – buďto natáčení pořadu přerušit, nebo angažovat jiného moderátora zvolili druhou možnost.

ČTĚTE TAKÉ: Sledovali jsme živě: Radim Pařízek o plánech skupiny Pohoda, multiplexu 4 a Regionální sítě 7

BRAND24

Luboš Xaver Veselý je známým moderátorem působícím především na rozhlasových vlnách. Znát ho mohou hlavně posluchači Frekvence 1, kde pravidelně provází rozhlasovým Pressklubem. Veselý se v minulosti proslavil mimo jiné tím, že se stal speakerem čtyřiadvacetihodinového maratonu interview se známými hosty. O tom, že sázku vyhraje, se shodou okolností vsadil právě s Novotným. Pořad známého baviče je předtočený, proto se Veselý objevil na obrazovce až nyní. Vydržet by na ni měl maximálně několik měsíců.

Foto: oficiální facebookový profil Luboše Xavera Veselého

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).