Hlavní navigace

PizzaTime.cz se změnil v DameJidlo.cz, nový projekt zakladatele Slevomatu Tomáše Čupra

5. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Dnes večer začala fungovat služba DameJidlo.cz, nový projekt vzniklý pod hlavičkou Slevomat Group Ventures a zakladatele Slevomatu Tomáše Čupra. Jde o agregátor nabídek dovozu hotových jídel do domu. Podle Čupra je právě tento segment na českém trhu zatím nedoceněný a nabídka „take-away“ služeb zaostává za vyspělejšími zeměmi. V rozhovoru pro web Vitalia.cz svůj záměr popisuje:

Dnes večer začala fungovat služba DameJidlo.cz, nový projekt vzniklý pod hlavičkou Slevomat Group Ventures a zakladatele Slevomatu Tomáše Čupra. Jde o agregátor nabídek dovozu hotových jídel do domu.

Podle Čupra je právě tento segment na českém trhu zatím nedoceněný a nabídka „take-away“ služeb zaostává za vyspělejšími zeměmi. V rozhovoru pro web Vitalia.cz svůj záměr popisuje:

Objednání a dovoz bude dostatečně jednoduchý, pohodlný, spolehlivý a kvalitní. Pokud budete mít tyto záruky, nemáte důvod si jídlo neobjednat. Netvrdím, že si rodina bude objednávat jídlo pět dnů v týdnu, ale každý si občas potřebuje odpočinout nebo nemá náladu vařit. Rodiny s dětmi dovezené jídlo ocení také díky ušetřenému času, který si pro sebe najdou.

Kromě seznamu restaurací, které rozvážejí jídlo do jednotlivých ulic v asi 50 městech, které jsou do projektu zatím zapojeny, má DameJidlo.cz nabídnout také uživatelské recenze restaurací. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).