Hlavní navigace

Placená televize H2 bude vysílat v češtině, o termínu rozhodne zájem operátorů

29. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice H2 vznikla jako odpověď na odklon stanice History od jejího původního zaměření. Jak z názvu kanálu vyplývá, stanice se věnovala historii. V průběhu posledních let už to ale neplatí.

Placený tematický kanál H2, který doposud není lokalizován, bude do budoucna vysílat v češtině. Serveru DigiZone.cz to potvrdila mediální manažerka Erika Luzsicza, jejíž společnost Axocom tuto stanici na našem a slovenském trhu zastupuje při jednání s operátory. Podle Luzsiczy o termínu spuštění české audiostopy rozhodne zájem o tuto stanici mezi operátory a pochopitelně i rozšiřování tohoto programu do jejich nabídek. Operátorům bude k dispozici i verze tohoto programu s vysokým rozlišením (HDTV), která je shodná s tou ve standardní kvalitě.

BRAND24

Dokumentární stanice H2 navazuje na původní myšlenku kanálu History
Autor: repro foto H2

Dokumentární stanice H2 navazuje na původní myšlenku kanálu History

K TÉMATU: Placený kanál H2 začne vysílat v Česku, do nabídky ho zařadí O2TV

Stanice H2 vznikla jako odpověď na odklon stanice History od jejího původního zaměření. Jak z názvu kanálu vyplývá, stanice se věnovala historii. V průběhu posledních let ale na sebe začal původní program nabalovat další pořady, jako jsou války skladů, aukce, tahače a podobně. Ze stanice zaměřené na historii tak de facto zbyl pouze název a nebylo by proto od věci, kdyby jeho provozovatel začal uvažovat o jeho rebrandingu (proměně). Redakce serveru DigiZone.cz má stanici H2 k dispozici v IPTV službě O2TV. Zde je kanál dostupný v originálním znění, tedy angličtině.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).