Hlavní navigace

Po Universal Channelu se do nového „kabátu“ oblékl i web AXN

9. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Na webových stránkách AXN si je možné mj. zcela bezplatně přehrát nový seriálový hit Hannibal, který navazuje na úspěch čtveřice filmů o tomto legendárním lidožroutovi.

Webové stránky filmového a seriálového kanálu AXN patřící společnosti Sony Pictures Television Networks se od začátku tohoto týdne oblékly do zcela nového vizuálu. Stalo se tak pouhý den poté, co ke stejnému kroku přistoupil i konkurenční program Universal Channel společnosti Universal Networks. Čekají vás aktuální novinky a obrázkové galerie ze světa filmů, seriálů a hereckých hvězd. A samozřejmě nechybí ani nové epizody oblíbených seriálů a další videa na AXN Playeru, uvedl provozovatel stanice.

KL24

Nová podoba webových stránek tematického kanálu AXN
Autor: repro foto axn.cz

Nová podoba webových stránek tematického kanálu AXN

NEPŘEHLÉDNĚTE: Sony Pictures stále váhá, zdali má v Česku a na Slovensku spustit kanál AXN Spin

Nová podoba webu je pochopitelně opět o něco modernější než jeho předchozí. Návštěvník se může orientovat v pěti položkách hlavního menu v horní části obrazovky, další položky najde pod nepřehlédnutelnou „obrazovkou“, která obsahuje šestici nejzajímavějších textů z těchto stránek. Sekundární menu obsahuje tři sloupce – Poslední novinky, Nové galerie a Nejnovější videa. Texty je možné okamžitě sdílet prostřednictvím sociální sítě Facebook. V dolní části webu najdou zájemci odkazy na další programy Sony Pictures – AXN Scifi, AXN Crime a Animax.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).