Hlavní navigace

Podívejte se, čím bude od září lákat Universal Channel své diváky

6. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
6. 8. 2010

UVNITŘ PDF PREZENTACE Veronika Tamchynová, zástupkyně stanice Hallmark pro Českou a Slovenskou republiku, poskytla serveru DigiZone.cz prezentaci, která ukazuje, kterými formáty bude kanál již pod názvem Universal Channel lákat diváky ke svým obrazovkám. Kromě již zavedených formátů se chystá na obrazovky tohoto programu také několik novinek, například seriály Rookie Blue, Bratři a sestry nebo Sladký život v Orange County.

DOKUMENT: Prezentace stanice Universal Channel (PDF, 742 kB)

MMF24

Rookie Blue je seriál z policejního prostředí sledující život pěti mladých ambiciózních policistů, kteří právě ukončili Policejní akademii a byli nasazeni do terénu velkoměsta. V Americe byl seriál nasazen teprve před dvěma měsíci, ale získal si na počátku oblibu devíti milionů diváků. V hlavních rolích se zde objeví například Andy McNally, Traci Nash nebo Dov Epstein. Další seriálová novinka, Bratři a sestry, je dramatem o rodině Walkerových žijících v Kalifornii. V seriálu se divák setkává se skupinou sourozenců, kteří se snaží vyrovnat kvalitě svých rodičů, avšak cestu za tímto cílem rozhodně nebudou mít jednoduchou. Objeví se v něm i držitelka Emmy Sally Fieldová.

Podrobnosti o nových seriálech najdou zájemci v tomto dokumentu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).