Hlavní navigace

Podívejte se na fotogalerii z největšího veletrhu spotřební elektroniky v Evropě

2. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

DigiZone.cz byl na zahájení veletrhu IFA, z něhož vám přinese sérii článků. Této akce se zúčastní přes 1400 vystavovatelů z 50 zemí. Zájem českých firem je téměř nulový.

Veletrh IFA, který probíhá od pátku až do příští středy v německém Berlíně na ploše 120 tisíc metrů čtverečních, je největší událostí v oblasti spotřební elektroniky v Evropě. Odpovědí je mu pouze americký CES, jenž se každoročně koná v Las Vegas. IFA se stala oblíbeným místem výrobců především světových značek, kteří zde prezentují své novinky, představeny tu jsou ale například také přijímače pro digitální rozhlas. Velké německé televize tu budují vlastní studia, ze kterých přinášejí aktuální zpravodajství. O tom, jaký je o veletrh IFA zájem, se můžete přesvědčit v následující galerii.

FOTOGALERIE: Veletrh IFA 2012 v Berlíně je v plném proudu

BRAND24

Zajímavostí je, že akreditace novinářů je dnes již řešena elektronicky, a tak si zástupci médií předem vytisknou svoji akreditační visačku s unikátním čárkovým kódem a při vstupu na výstavu ji pouze pořadatel čtečkou ověří. Vstupenky pro „běžný lid“ jsou barevně odlišeny a pracují na stejném principu. Pořadatel má tak perfektní přehled o všech návštěvnících a tiskovému středisku ubyla práce a finanční náklady. Vystavovatelé se předháněli s originálními vizuálními nápady, výstavní plochou a letos i s nebývalou inovací svých výrobků. Jednodenní návštěva většinou na akci tohoto typu nestačí.

Novinky z veletrhu IFA přinese server DigiZone.cz v pondělí, v úterý a ve čtvrtek, pochopitelně s přihlédnutím k zaměření našich stránek – televizory, digitální rozhlas a hybridní vysílání HbbTV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).