Hlavní navigace

Podzimní novinky Regionálnítelevize CZ zůstávají v duchu propagace krajů

12. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na základně kladného ohlasu diváků zreprízuje stanice také cyklus Příběhy hradů a zámků, který přinese i pozvánky na akce konané na hradech mimo hlavní návštěvnickou sezónu.

Ani během podzimních měsíců nechce Regionálnítelevize CZ, která je dostupná nekódovaně na satelitu Astra, dále v kabelových sítích a v některých zemských multiplexech po celé republice, uhýbat ze svého poslání, kterým je především propagace jednotlivých krajů České republiky. Jedním z novinkových formátů bude cyklus o českém textilním průmyslu, který jako jeden z mála rostl i v období ekonomické krize. Dá se říci, že je v oblasti českých průmyslových odvětví zajímavým fenoménem s velkým potenciálem, uvedla ředitelka tematické stanice Eva StejskalováRegionálnítelevize CZ bude na novém cyklu spolupracovat s textilním klastrem Clutex.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Regionálnítelevize CZ spustí další lokální verzi, bude v Regionální síti 1

Na podzimní měsíce se chystá druhá série  cyklu Výlety s labužníkem, který diváky zavede nejen na atraktivní místa naší vlasti, ale také za dobrou regionální kuchyní. Jedná se o zcela nové díly, jejichž natáčení se právě v těchto dnech připravuje. Jejich producentem je, podobně jako v případě první, téměř padesátidílné série, gastronomická agentura Gastkom Vladimíra Tůmy, pořadatele českobudějovického Gastrofestu, přiblížila Stejskalová. Poslední novinkou pak bude cyklus „Dobré rady aneb jak na to“. Diváci dostanou praktické informace o tom, jak například správně vyndává klíště, jak ošetřit puchýř, spáleninu nebo bodnutí. Spolupracuje na nich portál Mojemedicína.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).