Hlavní navigace

Pohřeb Jacksona bude vysílán také ve vysokém rozlišení

7. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 7. 2009

Smuteční ceremoniál z pohřbu bývalého krále popu Michaela Jacskona odvysílají některé stanice také ve vysokém rozlišení. Stane se tak např. v případě britského zpravodajského komerčního kanálu Sky News. Ten poskytne HD stream své sesterské stanici Sky Arts 1. Tato stanice však bohužel není pro české satelitní diváky dostupná, je kódována na Astře 2B v systému Videoguard.

Přímý přenos však bude možné sledovat na samotném kanálu Sky News, který na již zmíněné družici (a dalších) vysílá nekódovaně. Online stream na internetových stránkách není omezen pro žádný region a lze ho tedy sledovat i v České republice. Poslední rozloučení se zpěvákem Michaelem Jacksonem uvidí také diváci zpravodajského kanálu ČT 24. Přenos je naplánován od 19 hodin. Na veřejný smuteční obřad se dostane jen několik tisíc hostů, pořadatelé ale očekávají, že přesto se do města sjede několik set tisíc fanoušků, upozornil web www.ct24.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).