Hlavní navigace

Poohlížíte se po 3D televizoru? Podívejte se, co bude letos k mání

19. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mnoho spotřebitelů ještě pořádně nezužitkovalo své televizory s podporou HD obrazu a už se na trh valí další nová technologie: 3D obraz. Náš sesterský server DigiZone.cz zmapoval plány výrobců v této oblasti pro letošní rok. Výsledkem je článek Chcete domů televizor ve 3D? Podívali jsme se, co letos bude k mání. Nabídka 3D televizorů je pochopitelně úzce navázána na prodej 3D Blu-ray přehrávačů. Ty jdou ruku v ruce s obsahem, tedy 3D disky. A právě tady je zakopaný pes. Více v odkazovaném…

Mnoho spotřebitelů ještě pořádně nezužitkovalo své televizory s podporou HD obrazu a už se na trh valí další nová technologie: 3D obraz. Náš sesterský server DigiZone.cz zmapoval plány výrobců v této oblasti pro letošní rok. Výsledkem je článek Chcete domů televizor ve 3D? Podívali jsme se, co letos bude k mání. Nabídka 3D televizorů je pochopitelně úzce navázána na prodej 3D Blu-ray přehrávačů. Ty jdou ruku v ruce s obsahem, tedy 3D disky. A právě tady je zakopaný pes. Více v odkazovaném článku.

Připomínáme, že 3D obrazu bude věnována konference Kulatý stůl o digitalizaci: Televizory nové generace – od HDTV k internetu a 3D, kterou DigiZone.cz pořádá ve čtvrtek 22. dubna 2010 od 9:00 v pražském hotelu Jalta (Václavské náměstí 45, Praha 1). Program konference bude rozdělen do tří samostatných bloků. Jak napovídá název, konference bude probíhat formou panelových diskuzí s hosty a samozřejmě i s účastníky konference. Moderátorem celé konference bude tradičně Jan Potůček, šéfredaktor serveru DigiZone.cz. Zájemci se stále mohou registrovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).