Hlavní navigace

Poprvé od Vancouveru se vrátila na kanál ČT HD Čtyřka

20. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 4. 2010

Vůbec poprvé od skončení XXI. Zimních olympijských her v kanadském Vancouveru se dnes vrátil do vysílání programu ČT HD čtvrtý okruh veřejnoprávní televize, stanice ČT 4. Důvodem je skutečnost, že právě 20. dubna je v programovém schématu vyčleněno místo Lize mistrů. Česká televize dnes přinese od půl deváté večer přímý přenos duelu mezi Interem Milán a FC Barcelonou.

K TÉMATU: Česká televize zveřejnila přehled zápasů Ligy mistrů, které poběží v HD

Diváci si jistě vzpomenou na to, že během OH Vancouver se střídalo na pozici ČT HD vysílání okruhů ČT 2 a ČT 4. Živé vysílání běželo v noci na Dvojce, během dne se pak šířila právě Čtyřka. Na ČT 4 nabídne veřejnoprávní televize celkem čtyři zápasy Ligy mistrů a Evropské ligy v HD. Ty zbylé pak poběží na programu ČT 2. V ostatních dnech poběží program ČT HD podle klasického schématu, tedy od pondělí do neděle stanice ČT 1 s výjimkou pátku, kdy se kvůli dokumentům BBC šíří ČT 2.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).