Hlavní navigace

Pořady Primy míří na Stream.cz druhý den po premiéře

14. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Začalo naplňování dohody mezi televizí Prima a provozovateli serveru Stream.cz. Prima své vybrané pořady nabízí ke zhlédnutí na stránkách českého videoserveru druhý den po televizní premiéře. Diváci to jistě ocení. Ne vždy mají možnost sledovat každý nový odvysílaný díl toho ‘svého‘ pořadu, uvedl Marek Singer, generální ředitel Primy. Prozatím se na Stream.cz objevují epizody seriálu Velmi křehké vztahy a pořadů Jak se staví sen a TopStar Magazín. Propagace této služby začala už i spoty v…

Začalo naplňování dohody mezi televizí Prima a provozovateli serveru Stream.cz. Prima své vybrané pořady nabízí ke zhlédnutí na stránkách českého videoserveru druhý den po televizní premiéře. Diváci to jistě ocení. Ne vždy mají možnost sledovat každý nový odvysílaný díl toho ‘svého‘ pořadu, uvedl Marek Singer, generální ředitel Primy. Prozatím se na Stream.cz objevují epizody seriálu Velmi křehké vztahy a pořadů Jak se staví sen a TopStar Magazín. Propagace této služby začala už i spoty v televizním vysílání Primy. Server Stream.cz minulý měsíc podle NetMonitoru navštívilo 1 642 095 reálných uživatelů. (DigiZone.cz)

Zpřístupnění pořadů krátce po premiéře také na Internetu však není v českých televizních vodách žádnou novinkou. Pravidelně aktualizovaný archiv pořadů vlastní výroby provozují delší čas také Česká televize i televize Nova. Prima však jako jediná nabízí na Internetu epizody svých televizních seriálů zdarma – konkrétně prostřednictvím platformy Kinománia. To Nova a Česká televize seriály vlastní výroby sice mají také online, ale přístupné za poplatek. Epizoda seriálu v případě ČT vyjde na 19 korun a u Novy dokonce na 45 korun. V obou případech je poskytována licence na 24 hodin.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).