Hlavní navigace

Porovnání moderních autentizačních metod

23. 12. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

V sekci Zdroják na našem sesterském serveru Root.cz dnes článkem Porovnání moderních autentizačních metod pokračuje seriál o OpenID a dalších podobných technologiích. V tomto dílu seriálu se dozvíte, jak se jednotlivé autentizační metody od sebe liší. Podrobněji jsou zmiňovány vedle OpenID i Windows Live ID od Microsoftu a OpenAuth od AOL. Seznámíte se ve stručnosti s jejich hlavními rysy. Martin Malý, autor článku, se pokouší uvést na pravou míru i některé mýty, které kolem OpenID a podobných…

V sekci Zdroják na našem sesterském serveru Root.cz dnes článkem Porovnání moderních autentizačních metod pokračuje seriál o OpenID a dalších podobných technologiích.

V tomto dílu seriálu se dozvíte, jak se jednotlivé autentizační metody od sebe liší. Podrobněji jsou zmiňovány vedle OpenID i Windows Live ID od Microsoftu a OpenAuth od AOL. Seznámíte se ve stručnosti s jejich hlavními rysy. Martin Malý, autor článku, se pokouší uvést na pravou míru i některé mýty, které kolem OpenID a podobných technologií kolují.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).