Hlavní navigace

Názor k článku Porovnat fakturu s nabídkou ISP se vyplatí od armando - Jako každou fakturu od této společnosti již vždy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 12. 2008 13:12

    armando (neregistrovaný)
    Jako každou fakturu od této společnosti již vždy kontroluji, a zase se to vyplatilo. Mám smlouvu za měsíční cenu 299Kč nicméně zkusili to na mě a poslali mi fakturu na více jak 1000Kč za stejné služby. Nejedná se o dluhy z mé strany ani přiobjednání nových či jiných služeb.
    Jejich faktury obzvláště dobře kontroluji, mají totiž ve smlouvě uvedeno, že pokud změní cenu a vy tuto novou cenu uhradíte, pak se to bere jako souhlas s novou cenu.

    A ještě jedna perlička, již dva předchozí roky vždy před vánocemi naúčtovali lidem platícím přes SIPO naprosto zcestné částky, většinou trojnásobek měsíční ceny. Potom se jakoby omalem omlouvali že to byla chyba systému, jenže je zajímavé že toto udělají vždy před vánocemi a to již dva roky. Schválně udělají to i letos?

    Doporučuji všem čtěte faktury a pokud vám na SIPO dají jinou částku, NEMUSÍTE JI PLATIT, můžete na poště požádat o změnu hrazené částky případně vyjmutí chybné položky ze SIPO.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).