Hlavní navigace

Portál Atlas představuje inovovanou službu Atlas firem

16. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Portál Atlas v těchto dnech spustil reklamní kampaň na podporu inovované verze služby Atlas firem. Atlas láká klienty na rychlejší registraci, inzerci na stránce s výsledky hledání nebo spolupráci s Amapami. Změnili jsme kompletně design celé služby a vytvořili příjemné a jednoduché uživatelské prostředí. Na hlavní stránce Atlasu firem jsou vedle vyhledávacího rozhraní a nové registrace pro firmy umístěny praktické informace pro podnikání spolu s právním a daňovým poradenstvím, které by měly…

Portál Atlas v těchto dnech spustil reklamní kampaň na podporu inovované verze služby Atlas firem. Atlas láká klienty na rychlejší registraci, inzerci na stránce s výsledky hledání nebo spolupráci s Amapami. Změnili jsme kompletně design celé služby a vytvořili příjemné a jednoduché uživatelské prostředí. Na hlavní stránce Atlasu firem jsou vedle vyhledávacího rozhraní a nové registrace pro firmy umístěny praktické informace pro podnikání spolu s právním a daňovým poradenstvím, které by měly být přínosem pro všechny uživatele. Pro rychlou orientaci ve výčtu oborů firem nabízí Atlas též abecedně řazený rejstřík kategorií, který je pravidelně aktualizován a doplňován, aby splňoval požadavky zákazníků i uživatelů, říká produktový manažer Atlasu firem Michael Bradík. (Tisková zpráva)

Novinkám a dalšímu dění okolo portálu Atlas se věnujeme i v dnešním článku Portály rozhazují nové obchodní sítě

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).