Hlavní navigace

Portál Justice.cz v nové podobě

10. 3. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ministerstvo spravedlnost spustilo novou podobu portálu Justice.cz, jehož předchozí verze opakovaně uspěla mimo jiné v anketě Křišťálová lupa. Nová verze obsahuje podrobné informace o projektech eJustice a vstupy do jednotlivých aplikací. Nově je na portálu upraveno také přímé vyhledávání v obchodním a insolvenčním rejstříku, kam bude moci každý pohodlně nahlédnout. Jedna z novinek je určena všem, kteří se zajímají o dění v rezortu justice, a to publikování důležitých zpráv, aktualit či…

Ministerstvo spravedlnost spustilo novou podobu portálu Justice.cz, jehož předchozí verze opakovaně uspěla mimo jiné v anketě Křišťálová lupa. Nová verze obsahuje podrobné informace o projektech eJustice a vstupy do jednotlivých aplikací. Nově je na portálu upraveno také přímé vyhledávání v obchodním a insolvenčním rejstříku, kam bude moci každý pohodlně nahlédnout. Jedna z novinek je určena všem, kteří se zajímají o dění v rezortu justice, a to publikování důležitých zpráv, aktualit či oznámení přímo na hlavní stránce portálu, uvedla Veronika Ludvíková, tisková mluvčí ministerstva spravedlnosti.

Nové podoby se dočkaly i oficiální webové stránky Úřadu průmyslového vlastnictví.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).