Hlavní navigace

Potvrzeno: Petr Chajda od dubna výkonným ředitelem Primy

19. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 3. 2007

Výkonným ředitelem televize Prima se od 1. dubna stane Petr Chajda, dosavadní generální ředitel digitální televize Barrandov. Víkendovou informaci dnes potvrdil mluvčí Primy Ladislav Pavlík s tím, že k definitivnímu rozhodnutí došlo dnes. Televize Prima tak ukončila několikaměsíční hledání vhodného kandidáta na tuto pozici, uvedl Pavlík.

Generálním ředitelem Primy zůstává manažer švédské společnosti Modern Times Group (MTG) Aleksandras Cesnavicius. Ten si nástup Chajdy nemůže vynachválit: Jsme velmi rádi, že jsme uzavřeli s Petrem Chajdou dohodu. Navazujeme tak na vzájemnou spolupráci zahájenou loni při výrobě pořadu Ber nebo Neber.

BRAND24

Chajda považuje nabídku televize Prima za uznání svých profesionálních úspěchů v médiích. Představuje v mém životě výzvu, která se neopakuje a odmítnout ji by bylo nerozumné, prohlásil Chajda, který zároveň poděkoval podnikatelské skupině Moravia Steel za podporu projektu digitální TV Barrandov.

Televizní kariéru začínal Chajda v roce 2003 jako ředitel pro strategický rozvoj Novy. V nejsledovanější české televizní stanici měl na starost také koprodukci filmů a později kabelovou a satelitní stanici Galaxii Sport. Od loňského jara byl generálním ředitelem TV Barrandov, která začala na podzim 2006 producentsky spolupracovat právě s Primou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).